Кметът на Червен бряг счупи врата на колата си в опит да избяга от "Господари на ефира"

Градоначалникът избяга с мръсна газ от въпросите на репортера Дани Йорданов

От "Господари на ефира" посетиха Червен бряг, за да проверят как се раздават обществени поръчки на близки хора. Получен е сигнал за интересни обвързаности около обществените поръчки в града.

Репортерът Дани Йорданов се срещна с Христо Гешов, бивш PR на община Червен бряг. Той разказа за една обществена поръчка, която се финансира с европари. Става дума за така наречения "Топъл обяд" , който храни бедни хора в общината.

"Тази обществена поръчка я печелят винаги едни и същи фирми. Това е въпросната госпожа Цецка Илиева, която печели позиция едно. Тя е и главен счетоводител на фирмата, която се управлява от съпругата на кмета и неговата дъщеря", разказа Христо Гешов пред "господарите".

След всички скандални неща, които сподели г-н Гешов, от предаването потърсиха кмета на община Червен бряг, за да го попитат дали този начин на работа е нормален и полезен за обществото?

Градоначалникът Данаил Вълов не пожела да отговори на въпросите на "Господари на ефира", като дори счупи врата на колата си в опит да избяга.

Вижте видеото ТУК