Златният Карлос Насар: Бях смел, защото знаех, че целият български народ е зад мен

Спорт

10-08-2024, 10:27

Снимка:

Снимка: БОК

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Бих оставил послание на всички млади да не спират да се борят за мечтите си, защото наистина се сбъдват", сподели олимпийският шампион

Олимпийският шампион и световен рекордьор в категория до 89 килограма на щангите Карлос Насар сподели пред Нова телевизия емоциите след триумфа си на Игрите в Париж.

"Моите емоции са направо неописуеми. Не мога да ги опиша. Без спомени оставам от подиума. Единственото, което помня е пълната зала и големите имена, като Христо Стоичков, Стефка Костадинова и Краси Инински, които бяха дошли да ме подкрепят. Благодаря им. При такава обстановка да ти е кеф да си шампион.

Чувствам се невероятно. Бих оставил eдно послание на всички млади да не спират да мечтаят и да се борят за мечтите си, защото наистина се сбъдват. Няма как да знам дали ще стана или няма да стана Олимпийски шампион, но исках да дам кураж и на другите българи тук. Трябва да стъпваме с гордост тук.

Не съм спирал да усещам еуфорията и именно затова бях толкова смел, защото целият български народ беше с мен. Горд съм с всеки един участник, който беше тук и прослави страната ни. Определено се гордея и със себе си, че успях да премина през всички тези трудности, които ми поднесе живота и успях да се изправя по красив начин", каза Насар.