Зам.-областният управител Николай Абрашев посети Трънчовица, съдейства за разрешаването на проблемите в селото

Мисия

01-05-2024, 11:51

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Тече подмяна на водопровода по няколко участъка в центъра на селото

След ежемесечните аварии, с разбиране и пълна подкрепа на инж. Климент Тодоров - директор на ВиК - Плевен, в момента тече подмяна на водопровода по няколко участъка в центъра на Трънчовица, като същите се планират за асфалтиране през 2024 г. Това съобщиха от кметството на плевенското село.

Като част от обиколка на населените места в областта, зам.областният управител г-н Николай Абрашев, съвместно с г-н Стефан Владимиров - директор на ВиК-Левски и г-н Александър Кисьов - зам.председател на Общински съвет - Левски, посетиха работната площадка в Трънчовица.

"Г-н Абрашев многократно е посещавал нашето село в качеството си на служител на Областна администрация - Плевен. В детайли познава нашите проблеми с моста и реката, стадиона, пътищата, преминаването на транзитни тежкотоварни автомобили, водопровода. Отново посетихме проблемните места и договорихме начина и последващите действия за разрешаването им. С г-н Абрашев се говори с лекота, защото знае, че нашите на вид незначителни проблеми, за хората са жизненоважни. Много деен, той винаги идва на място и следи за разрешаването на проблемите. Няма много такива хора", коментират от кметството.

"На ниво Община Левски изказваме признание и на г-н Кисьов и г-н Владимиров за помощта и мъжката дума, за изпълнените обещания и съпричасността към проблемите на Трънчовица. Знаем, че поетите днес ангажименти ще бъдат изпълнени.

Признателни сме за всяко внимание и действие от страна на службите, които ни помагат с каквото и да било. Действителността е такава, че в повечето случаи след разговори, доводи и достигнати решения, не се случва нищо. Думите остават някъде в пространството, вероятно защото сме малко село, с типични проблеми и….„Навсякъде е така“. Малкото за някой, е много за нас!", допълват от Кметство Трънчовица.