Николай Абрашев връчи седем грамоти „Неофит Рилски” на педагогически специалисти от област Плевен

Плевен

21-05-2024, 13:45

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Тържествената церемония се проведе в Заседателната зала на Областна администрация – Плевен

По повод честването на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, с отличие – грамота „Неофит Рилски”, бяха удостоени 7 педагогически специалисти от област Плевен.

Николай Абрашев имаше удоволствието да връчи грамота „Неофит Рилски” на отличени специалисти от областния град. Тържествената церемония се проведе в Заседателната зала на Областна администрация – Плевен.

На събитието присъства и Албена Тотева – началник на Регионалното управление на образованието – Плевен и гости на мероприятието.

По време на връчването на грамотите областният управител поздрави отличените като им благодари за това, което правят за развитието на нашите деца в сферата на образованието. Пожела им също здраве и всеотдайност в делата им и занапред.

Изказана бе и благодарност от госпожа Тотева, която изрази признателността си към всички, които допринасят за знанията и уменията на децата в областта.

Удостоените с грамота „Неофит Рилски” са номинирани от социалните партньори и Регионално управление на образованието – Плевен по предложение на педагогическите съвети на детски градини и училища.

Грамота „Неофит Рилски” се присъжда на педагогически специалисти за дългогодишна цялостна професионална дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

Отличените с грамота „Неофит Рилски” са:

1. Анелия Атанасова Атанасова – Заместник – директор, учебна дейност в ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров” град Плевен

2.Маргарита Иванова Рашкова – Старши учител, общообразователен учебен предмет в прогимназиален етап в ОУ „Васил Левски” град Плевен

3.Анелия Цветкова Несторова – Старши учител, общообразователен учебен предмет гимназиален етап в ПГПЧЕ „Димитър Димов” град Плевен

4.Марина Миткова Георгиева – Учител, общообразователен учебен предмет в гимназиален етап в ПГПЧЕ „Димитър Димов” град Плевен

5.Пламен Милчев Петранов – Старши учител, общообразователен учебен предмет в гимназиален етап в МГ „Гео Милев” град Плевен

6.Ива Ангелова Вълкова – Директор, ДГ „Детска планета” село Бреница

7.Иглика Боянова Влахова – Главен учител в ДГ „Гергана” град Плевен