Депутатите Валери Лачовски и Десислава Трифонова подариха празнична програма на Кнежа по повод Благовещение

Мисия

26-03-2022, 20:09

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Програмата включваше тържествен водосвет, изложба в местния музей и концерт-спектакъл

По случай Благовещение в Кнежа се проведе богата празнична програма, организирана от народните представители Валери Лачовски и Десислава Трифонова със съдействието на НЧ "Борба 1896" гр. Кнежа.

Тя започна в храм "Света Троица", където отец Серафим извърши празничен водосвет за здраве и благополучие на всички. След това, в Общински исторически музей гр. Кнежа всички присъстващи се насладиха на колективна изложба с творби на талантливите Христина Бурдиняшка, Полина Дреновска и Таня Иванова. Като завършек на хубавия празник, в препълнената зала на читалището се състоя концерт-спектакъл, благодарение на който всички се забавляваха с театралните умения на децата от читалищните формации при НЧ "Борба 1896" и на трио "Геомарчало", които изсвириха едни най-големите световни класики.

"За мен беше изключително удоволствие да отбележим заедно този светъл празник в моя роден град! С моите близки, приятели и познати - с всички Вас!", написа Валери Лачовски на профила си във Фейсбук.

"С колегата народен представител Валери Лачовски благодарим на всички, които осъществиха организацията и уважиха събитието ни. За нас беше истинско удоволствие да се срещнем с толкова много приятели. Пожелавам на всички здраве и благи вести!", написа от своя страна Десислава Трифонова.