Рисунка на талантливо плевенско дете отново e коледен поздрав от Общински съвет - Плевен

Мисия

20-12-2021, 12:26

Снимка:

ОбС

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Картината "Зимна приказка" е на 10-годишната Алекса Владиславова Димитрова

Рисунка на талантливо плевенско дете отново ще бъде поздрав за предстоящите коледни и новогодишни празници от името на председателя на Общински съвет - Плевен, Мартин Митев. Картината "Зимна приказка" е на 10-годишната Алекса Владиславова Димитрова и в следващите дни ще бъде изпратена с празнично послание до стотици адреси в Плевен и страната.

10-годишната Алекса е от Плевен, възпитаник е на арт школа „Колорит“ с ръководител художничката Майя Ананиева. „Щастлив съм от партньорството и приятелството ни арт школа „Колорит“, с г-жа Ананиева и с децата в школата. Традицията творба на талантливо плевенско дете да бъде коледен поздрав от Общинския съвет започнахме точно преди една година. Радвам се, че имаме възможност да я продължим и тази. От сърце благодаря на Алекса за хубавата рисунка, която носи толкова много настроение. Няма по-хубав и искрен поздрав за предстоящите празниците от този на дете“, сподели Мартин Митев.

Рисунката на Алекса ще бъде изпратена като електронна картичка до институции на местно и национално ниво, организации и партньори на Общинския съвет с посланието за благословена Коледа и щастлива нова 2022 година! „Нека тя бъде изпълнена с чисти помисли и добри дела! Здраве и благополучие във всеки дом!“, пожелава Мартин Митев.

В знак на благодарност от Общински съвет - Плевен са подготвили и малък подарък за малката художничка - материали за рисуване и лакомства.