Добрата новина: Събрана е необходимата сума за операцията на Мони!

Съвсем скоро 3-годишната Симонка ще може да започне лечението си в Турция

Сумата за операцията на 3-годишната Симона Барсанова от Плевен е събрана! Добрата новина съобщиха близките на момиченцето чрез публикация във фейсбук страницата "Ангели за Мони".

От нея става ясно, че огромната вълна от съпричастност и финансова помощ през последните седмици вече дава възможност на Симонка да започне лечението си в Турция.

"Благодарим Ви, че отворихте сърцата си за нашето момиченце и му дадохте шанс да порасне. Благодарим Ви, че не ни оставихте и за миг! В очакване сме да получим дата кога ще пътуваме, за да започнем лечението на Мони, което няма да е леко", споделиха близките на детето

Ето я и цялата публикация:

"Успяхме! Успяхме заедно! Успяхме заради вас! Сумата за операцията на Мони е събрана! В дарителската сметка има 54 000 евро, в сметката на майката почти 20 000 лева, а в DMS кампанията само за седмица се събраха 1381 лева. Толкова хубаво звучи, че ще го напиша още веднъж - сумата за операцията на Мони е събрана!

Няма да крия, че в началото на кампанията сумата ни притесняваше много, имаше моменти в които се съмнявахме, че ще успеем, сблъскахме се с толкова много откази от всякакво естество. Чакането винаги е трудно, няма значение какво чакаме, трънливата бучка вълнение така поглъща ума и душата ти, че понякога не можеш дори да дишаш от напрежение. Но коментарите ви под всяка публикация, топлите ви думи, неуморното споделяне на историята на Симонка помогна и на нас самите да преодолеем страха и отчаянието, но по-важното помогна да стигнем до много земни ангели, които подадоха ръка на Мони.

Скоро четох за един литературен конкурс на тема " Писмо до моя герой". Ако можех да участвам в него бих написала писмо до вас. Вие сте нашите герои, обединихте се добри хора от цяла България и станахте като скала, която да подпре Симонка, а дори не я познавате... Благодарим Ви, че отворихте сърцата си за нашето момиченце и му дадохте шанс да порасне. Благодарим Ви, че не ни оставихте и за миг!

Току що се обадихме, че сумата от проформа фактурата е подсигурена. В очакване сме да получим дата кога ще пътуваме, за да започнем лечението на Мони, което няма да е леко. Това, което свършихме заедно беше лесната част. Но Бог напред и след него Симонка! Ще ви държим в течение за всичко случващо се. Благодарим Ви още веднъж за цялата любов и подкрепа с която ни дарихте! Подадена ръка се помни цял живот! Бъдете здрави и благословени!"