Да помогнем на Мони! Още малко остана!

Остават да се съберат още около 20 000 лева за операцията на 3-годишното момиченце

Остават да се съберат още около 20 000 лева за операцията на 3-годишната Симона Барсанова от Плевен. Това съобщиха близките на детето пред Plevenutre.bg.

Кaкто вече писахме, слънчевото момиченце се нуждае от 120 хиляди лева за интервенция на гръбначния стълб, която трябва да се извърши в Турция.

Мони се бори близо две години с диагнозата кифосколиоза. Това е гръбначно изкривяване, което се среща при много хора. Градусите на изкривяване при нея обаче са били толкова големи, че се е наложило поставянето на гипсов корсет, който да стопира процеса и така да даде време на детето да порасне, за да го оперират. Мони е сменила три такива корсета, но от тях започнала да получава декубитални рани и се наложило те да бъдат заменени с пластмасов. За съжаление и той не успял да стопира процеса, градусите на изкривяване продължават и в този момент да се увеличават и вече операцията е неизбежна.

През последния месец историята на Мони трогна хора от цяла България, което доведо до огромна вълна от съпричастност, доброта и финансова помощ. И ето, че благотворителната кампания за събиране на необходимата сума е на финалната права.

Aко имате възможност, включете се и я подкрепете и вие!

Дарителска сметка:

BG91UBBS80021462134910

титуляр - Симона Радославова Барсанова

Сметка в лева:

BG62UNCR70001521900727

титуляр - Даниела Диянова Барсанова (майка)

DMS КАМПАНИЯ

За връзка с майката на Симона: 0877332796