Билети за шоуто на "Тутурутка" в Плевен - вече и на касата на филхармонията на пл. "Свободата"

Шоуто под надслов "Няма здрасти!" е част от лятното им турне и ще се състои на 8 септември

Царете на хумора "Тутурутка" ще гостуват в Плевен с невиждан двучасов мултимедиен спектакъл, събрал най-новите им скечове и песни! Шоуто под надслов "Няма здрасти!" е част от лятното им турне и ще се състои на 8 септември от 20:00 ч в Летен театър "Кайлъка".

Билетите вече са в продажба в мрежата на grabo.bg: https://grabo.bg/pleven/tuturutka-0h6578v , като от днес може да се закупят и на касата на филхармонията на пл. "Свободата" /до централно тото/. Те са на цени от 15, 20 и 25 лв. За допълнителна информация се обадете на телефон 0879 911 363.

Kaкво ще предложи новото шоу на "Тутурутка"? Публиката ще чуе за пръв път на живо пресните хитове на групата "Няма здрасти! " и "100 години", ще проследи обзора на европейското по футбол в рубриката "Голямата Балтия" и тежкия живот на самотните "Моряшки съпруги" по барове и ресторанти. Очаква ви и уникален тиймбилдинг с Бат Жоро - най-точният професор по "Кръчмаркетинг и Банкетъринг".

Турнето на "Тутурутка" ще стартира на 14 август от град Бяла, след което предстоят концерти в Св. Влас, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Русе, Пловдив, Сливен и Добрич.