Шоумените от "Тутурутка" си тръгнаха със специален подарък от Плевен

Стотици плевенчани се забавляваха с популярната варненска група

Въпреки сложната епидемиологична ситуация през последните месеци, шоумените от "Тутурутка" не се уплашиха да проведат лятно турне и Плевен бе една от спирките на обиколката им. Любопитен факт е, че варненските артисти направиха концерт в града на Панорамата за четвърта поредна година - този път обаче се наложи проявата да бъде с капацитет наполовина заради противоепидемичните мерки.

И все пак, стотици плевенчани се стекоха в рушащия се и потънал в мизерия Летен театър, за да се забавляват с новата програма на "тутурутките", включваща много скечове, песни, танци и видеоклипове.

Венци Куцаров, Милен Минков, Иван Чешмеджиев и Тихомир Маринов бяха подкрепени от култовите рапъри Андрей Желев (ANDY) и Кристиян (KICKO), Моника Антонова и Кателина Иванова - балерини в танцова формация "РИКАРДО“. Специално участие в спектакъла имаха актьорите Симеон Лютаков и Сиана Стоянова, които посредством екрана влязоха в ролите на Юксел Накъдриев и Ани Цицолова.

В края на спектакъла по повод 25-годишния юбилей на "Тутурутка" момчетата от групата получиха специален подарък - майсторски ръчно изработена дърворезба, изобразяваща герба на Плевен - за да знаят, че винаги са добре дошли в нашия град.