Абитуриенти от Кнежа получиха финансова помощ от НССБ

Младежите приеха с радост средствата и благодариха за подкрепата

Националното сдружение на сираците в България стартира кампания по раздаване на еднократни финансови средства на абитуриенти в неравностойно положение. Toва съобщи председателят на сдружението Слави Михайлов.

"Щастливи сме и през тази година, че можем, въпреки трудното положение за всички, да продължим традицията в подкрепа на абитуриенти с нисък социален статус! Надяваме се на хора с големи сърца да ни помогнат, за да стигнем до повече нуждаещи се", сподели Михайлов.

Еднократна финансова помощ получиха четирима абитуриенти в неравностойно социално положение от ПГЗ "Стефан Цанов" в град Кнежа. В рамките на инициативата "Фестивал на красотата", организирана от Националното сдружение на сираците в България, Слави Михайлов връчи средствата на зрелостниците, които са осигурени от добри хора и Кмета на Община Кнежа г-н Илийчо Лачовски, който за поредна година оказва подкрепа на абитуриенти от училища в общината.

Младежите приеха с радост средствата и благодариха за подкрепата.

Директорката на гимназията г-жа Светлана Калапишева сподели, че тази подкрепа през годините дава повече увереност на младите хора и вяра в доброто.