Абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско изживяха своя звезден бал

По традиция за всички зрелостници бяха осигурени празнични тоалети, както и подаръци

За шеста година се проведе традиционният звезден бал за 22 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта. По традиция за всички зрелостници бяха осигурени празнични тоалети, както и подаръци по време на звездната бална вечер.

С поздравления към зрелостниците се обърнаха народният представител Владислав Николов под чийто патронаж преминава събитието, заместник председателят на общинският съвет в Плевен Петя Василева, общинският съветник от Плевен Веселка Лилова, Роза Димитрова дарител и други.

Поздравителни адреси към зрелостниците и техните учители изпратиха Кметът на Кнежа Илийчо Лачовски, народните представители Стефан Бурджев и Васил Антонов.

Тази година за 22 момичета и момчета балната звездна вечер се проведе в ресторант "Garden", като настаняването им беше осигурено в хотел "Ростов".

С музикални поздравления на звездната вечер се представиха професионалния танцов състав Плевен, младият бг изпълнител Живко Хинов, легендарният Милко Калайджиев, DJELKAPITANO и Феко палката.

Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов благодари на всички дарители и добри хора, които направиха възможна тази инициатива, както и на професионалният фотограф Станислав Алексиев, който запечата незабравим спомен за всички участници в звездната вечер и на сънародниците ни от Чикаго и г-жа Ники Лазаро, които въпреки огромното разстояние помогнаха с тоалетите на зрелостниците. Благодари и на ресторант "Garden" за перфектната кухня и топло посрещане.

За Мис и Мистър "Звезден бал" наградите на магазин "Метро" грабнаха ученици от ПГХВТ "Луи Пастьор" град Плевен.