За пета поредна година: В Плевен ще се проведе е "Звезден бал" за абитуриенти в неравностойно положение

Животът

13-05-2019, 07:05

Снимка:

НССБ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

За 37 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа, Пордим, Никопол и Белене ще се проведе празнична бална вечер

За пета поредна година ще се проведе "Звезден бал" за абитуриенти с нисък социален статус, организиран от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител Владислав Николов.

Днес в парк хотел "Кайлъка за 37 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа, Пордим, Никопол и Белене ще се проведе празничната бална вечер, в която ще вземат участие младият рап изпълнител от Пловдив YMS Илиян, талантливите ученици от танцов състав "Северняче" при СУ "Св. Св. Кирил и Методий" град Пордим с хореограф Биляна Денева, Трифон Трифонов и Шаная Щерева от „Trifonov Dance Academy“, Наско – ментата и др..

По време на празничната вечер ще се проведе и конкурс за Мис и Мистър "Звезден бал", като са подготвени и подаръци за всеки абитуриент. Тази година абитуриентите ще бъдат возени с автомобилите на SKODA с официален представител "Бохемия Екипауто" град Плевен. Вкусни продукти и на дългогодишният партньор Зайо Байо ще има по време на целия престой на абитуриентите в парк хотел "Кайлъка". Специална украса по повод петгодишнината от провеждането на инициативата ще направи парти агенция „Викторио Ленд“ град София.

По време на престоя на абитуриентите е предвидено преди празничната бална вечер да ползват спа пакет /басейн, сауна, фитнес и др./, като за официалната вечер в следобедните часове специалисти ще се погрижат за прическите и поставяне на грим на желаещите абитуриенти.

"Благодаря на всички хора, които направиха възможно провеждането на "Звезедн бал" и се включиха в осигуряването на празнични тоалети и обувки за зрелостниците. През всичките пет години с добротата на много хора успяхме да осигурим рокли, костюми и обувки на 219 абитуриенти от Плевен и областта. Надявам се да успеем да подарим един незабравим спомен на завършващите средно образование", каза председателят на НССБ Слави Михайлов.