Звезден бал отново в Плевен

За 22 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени празнични тоалети

За шеста поредна година ще се проведе звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение, организиран от Националното сдружение на сираците в България. За 22 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени тоалети за празничната бална вечер, дарени от дарители на инициативата.

"Звездната вечер ще се проведе на 17 юли 2020 г. от 18:30 часа в ресторант „Garden“, като за интериора и украсата на събитието тази година се доверихме на агенция за украса „Кери и Форко“, които безплатно решиха да направят приказно мястото на събитието. За абитуриентите и техните придружители, които не са от Плевен е осигурено настаняване в хотел „Ростов“ град Плевен. Гост изпълнител тази година на звездния бал ще е легендарният Милко Калайджиев, който с хитовете си ще приповдигне настроението на завършващите момичета и момчета", сподели председателят на НССБ Слави Михайлов.

"Огромни благодарности към всички добри хора, които ни подкрепиха въпреки извънредната ситуация и направиха възможна реализацията на това прекрасно събитие. Всеки, който е помогнал за кампанията е добре дошъл на звездната вечер, за да поздрави абитуриентите", допълва той.

Провеждането на инициативата до този момент е подкрепила 238 абитуриенти през тези шест години.

"Благодарим на нашите партньори и приятели, сред които Медицински университет Плевен, фирма Милкана, фирма Монолит, „Ballistic Sport“, сдружение „Българка - Чикаго и г-жа Ники Лазаро, Кметът на Кнежа г-н Илийчо Лачовски, народните представители Владислав Николов, Стефан Бурджев, Васил Антонов, общински съветници от Плевен. Огромни благодарности и към Вас медиите, които направихте възможно популяризирането на инициативата чийто успех нямаше да бъде толкова голям. Благодарим Ви!", споделя още Слави Михайлов.