Невяна Владинова дари бухалките си за търга в подкрепа на Калоян от Белене

Плевенчанката стана част от благотворителната кампания "Българските спортисти в подкрепа на Калоян"

Невяна Владинова се включва в благотворителната кампания "Българските спортисти в подкрепа на Калоян". Както вече писахме, инициативата в подкрепа на 13-годишното момче от Белене се организира от втората ни ракета в тениса Димитър Кузманов.

В благотворителния онлайн търг елитни български спортисти даряват важни и и ценни артикули или предмети, свързани с вида спорт, който практикуват. Тези предмети се разиграват на фейсбук страницата на Димитър Кузманов.

Невяна Владинова реши да дари за търга своите бухалки, с които игра през изминалия сезон.

"Вярвам, че времената, в които живеем, ни научиха, че наистина е важно да бъдем много добри и да си помагаме с каквото можем. Затова се надявам, че и вие ще се включите в този търг и ще помогнете на това прекрасно дете", заяви в специално видео чаровната гимнастичка от Плевен.

Припомняме, че през 2015 година Калоян е диагностициран с тежката диагноза ,,остеосарком”. Първоначално туморът засяга едната ръка. След 5 години борба и кратки ремисии, туморът се завръща - този път на лицето му. Силните химиотерапии вземат детската му усмивка. Химиотерапиите вече не действат, но лекарите виждат надежда в нов вид лечение, което обаче не се поема от Здравната каса.

Ако искате да помогнете за лечението на Калоян, може да го направите с дарение тук:

Титуляр: Калоян Йорданов Йорданов
IBAN BG91STSA93000026707499
BIC STSABGSF
Банка ДСК - ЕАД