Плевенчанин сред звездите в хитовия сръбски сериал "Южен вятър" (Видео)

Иван Костадинов е бил и координатор на повечето големи екшън сцени в хитовата продукция

Неотдавна по кината се завъртя сръбският екшън "Южен вятър". Филмът се хареса на публиката и това накара продуцентите да се замислят за още продукции. Не се и бавят, защото след броени дни стартира сериал, който се явява продължение на филма. Той ще бъде съставен от 14 епизода, а интересното е, че популярният каскадьор и актьор от Плевен Иван Костадинов - Rampage ще вземе участие в него.

Има още една добра новина за феновете на "Южен вятър". Тя е, че освен подготвeния сериал, ще видим и още един филм.

"В сериала "Южен Вятър" аз, Александър Сано и Христо Шопов си партнираме и играем главното българско присъствие. Филмът е тотален хит, сериалът ще е още по-зрелищен. Мога да се похваля, че бях и координатор на повечето големи екшън сцени. Хубаво е, когато има качествена продукция тук, на Балканите! Благодаря много на Милош Аврамович, директор и режисьор на филма и сериала, за доверието и професионализма. Нямам търпение да стартира!", сподели Иван Костадинов.

"Южен вятър" нашумя и с нещо любопитно. Песента "Луда по тебе" на фолк певицата Камелия е включена във филма и изживя истински ренесанс, превръщайки се в тотален хит у западната ни съседка. Това бе и причината преди броени дни Новак Джокович и съотборниците му от националния отбор по тенис да отпразнуват с нея спечелването на ATP Cup.