Иван Костадинов: Силвестър Сталоун ме избра за "Непобедимите 3"

Каскадьорът и актьор от Плевен гостува в "Шоуто на играчите" по Би Ай Ти

Каскадьорът и актьор от Плевен Иван Костадинов гостува на съгражданите си Павел Колев и Ицака от "Шоуто на играчите", където разказа интересни неща за кариерата си и работата с холивудската мегазвезда Силвестър Сталоун.

"Трябва да обичаш да го правиш като актьор и да знаеш как. Мислят си, че за да си каскадьор трябва да си ненормален и луд, но това няма нищо общо. Първо трябва да има професионалист, който да те научи на основните неща. Но най-важното е да обичаш да го правиш!", сподели Иван Костадинов. Той призна, че по случайност се захванал с каскадьорството, но то се превърнало в неизменна част от живота му.

"Силвестър Сталоун, Тери Крюс и всичките холивудски звезди са много готини хора, стига да не се правиш на интересен. Силвестър Сталоун ме избра за ролята в "Непобедимите 3". Викнаха ме за каскадьорска работа, но от американска страна, Джей Джей Пери, координаторът на каскадите, ме извика по време на една обедна почивка. Помислих, че нещо съм сгафил. Влязохме в една от тентите и Сталоун чакаше вътре. "Hi, how is going?", ми каза той, а аз му отговорих: "Супер е, ти как си?". Не знаех за какво става дума, започна да ме разпитва с какво се занимавам. "Добре дошъл в екипа", ми каза той. И тогава вече разбрах, че са ме избрали за дясната ръка на Мел Гибсън, да бъда сред лошите във филма", разказа Иван.

"С Джейсън Стейтъм бяхме три месеца заедно, защото трябваше да тренираме боя помежду ни, в който аз умирам. Стейтъм е много отворен като човек", допълни Иван.

Той разкри, че е имал сериозна травма по време на снимките на "Непобедимите 3" - разкъсал лявото рамо, след като минал през стена и маса и се озовал на циментовия под.