Плевенчанинът Иван Костадинов с роля в хитов американски сериал (Видео)

Каскадьорът и актьор участва във втория сезон на "Into the Badlands"

Каскадьорът и актьор от Плевен Иван Костадинов се присъедини към каста за втория сезон на хитовия американски сериал "Into the Badlands" (у нас го превеждат като "През прокълнати земи").

Продукцията е на AMC Studios и се излъчва по едноименната телевизия, по която върви и "The walking dead" ("Живите мъртви"). Рейтингът на първия сезон на "Into the Badlands" във филмовата енциклопедия IMDB е 8,1 и сагата се радва на страхотен зрителски интерес по целия свят.

Снимките на втория сезон протичат в Дъблин, научихме от Иван.

"Работя с едни от най-големите професионалисти от източното кино. Този сериал е първата смеска между Холивуд и Хонг Конг. Главният герой е Даниел Ву, феновете на "Уаркрафт" го знаят като Гулдан - лошия Орк във филма. Именно с него имаме голяма битка", открехва малко от завесата Иван.

Снимките на втория сезон на  "Into the Badlands" протичат в Ирландия

"Това е едно от най-приятните неща досега в кариерата ми, атмосферата по време на снимките е невероятна. Страхотни професионалисти и приятели. Наистина обичат професията си. А Дъблин е чудесен град, Ирландия също като цяло ми харесва много, защото хората са усмихнати и приветливи", казва още плевенчанинът, който все по-често снима с холивудските звезди.

"Снимките на втория сезон приключват към средата на декември, а на екран се очаква да излезе в края на януари. Ако сте пропуснали първия сезон, задължително го изгледайте. Във втория има много повече екшън и ще бъде още по-силен", обещава Иван.

"През прокълнати земи“ е сериал, характерен за жанра на бойните изкуства, който е вдъхновен от класическата китайска приказка “Journey to the West”. В земя, управлявана от феодални владетели, “През прокълнати земи” разказва историята на един велик воин и на едно младо момче, които тръгват на път през земи, изпълнени с опасности, в търсене на познание и просветление.