Първите номинации за "Младите лидери на Плевен" вече са факт, гласуването продължава!

Номинирайте хората, които променят бъдещето на област Плевен

Само седмица след пускането на платформата "Младите лидери на Плевен" първите номинации вече са факт! Напомняме, че гласуването продължава до 5 април.

"Няма да издаваме все още техните имена, но ще отбележем, че са добре познати не само в Плевенска област, но и в цяла България. Благодарим на хората, които са номинирали тези достойни млади личности. Летвата е вдигната високо! Продължавайте с номинациите, защото определено има млади хора, с които може да се гордеем!", информира Йордан Грижов, инициатор на проекта.

"Младите лидери на Плевен" цели да обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от област Плевен. Това са хората, които са постигали високи успехи в областта им на развитие и са пример за вдъхновение на всички нас.

Tърсят се онези жители на областта, които са постигнали изключително високи постижения, с които допринасят за развитието на града и региона, променяйки неговото бъдеще. Искаме да открием и покажем млади хора, мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, които могат да бъдат номинирани в седем категории - "Бизнес предприемачество", "Доброволчество", "Политическо лидерство", "Култура и изкуство", "Наука и технологично развитие", "Спортни успехи", "Успехи в сферата на медицината".

Победителите, които бъдат избрани, ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади жители на област Плевен.

Кой може да бъде номиниран?

1.Номинираните трябва да са на възраст между 16 и 33 г.

2.Кандидатът трябва да е гражданин на Република България и да е от област Плевен

3.Номинираният трябва да бъде вписан в една от седемте категории, изброени във формуляра за номинация.

4.Всеки кандидат може да бъде номиниран САМО В ЕДНА от категориите.

5.Номинациите трябва да бъдат направени до 05.04.2018г.

Изпратените кандидатури за "Младите лидери на Плевен“ ще бъдат разгледани и оценени от авторитетно жури, съставено от хора, доказали се в своята област.

Номинации се правят чрез попълване на формуляр на специално създадената онлайн платформа plevenleaders.com