Плевенчанинът Иван Костадинов партнира на холивудската звезда Скот Адкинс (Видео)

Двамата имат обща сцена в "Boyka: Undisputed 4"

Участие в хитовото продължение "Boyka: Undisputed 4" е поредният успех за Иван Костадинов. Каскадьорът и актьор от Плевен играе боец в лентата и блести редом до холивудската звезда Скот Адкинс, който мачка челюсти в ролята на Юри Бойка. Двамата имат и обща бойна сцена.

"В тази серия Бойка влиза да тренира, но става спречкване, защото аз играя тартора на спортната зала. Но каква ще е развръзката, не мога да кажа", разказа Иван за читателите на Plevenutre.bg. "Работата с професионалисти си е удоволствие. Филмът спечели най-добра бойна сцена на 2016 г. Боевете в него са наистина на ново ниво. Не знам дали ще го видим по кината тук", сподели още той.

Британският актьор Скот Адкинс вече е сочен от критиката за следващия Жан-Клод Ван Дам, а родните киномани го познават и от други филми, сред които "Непобедимите", "Нинджа“, "Турнирът“, "Универсален Войник 4“ и актуалния в момента "Доктор Стрейндж".

Филмовата поредица "Boyka: Undisputed" е позната у нас под името "Фаворитът", а трейлърът на новата част вече има милиони гледания. Проектът е заснет в България през миналото лято, a премиерата му в САЩ ще се състои на 18 април.

Сред българските актьори в каста личат имената на Юлиан Вергов и Теодора Духовникова.