Фолк звездата Преслава пя пред препълнен площад в Кнежа (Снимки)

Хора от различни възрасти пяха, танцуваха и се забавляваха

През втората концертна вечер площад "Пенчо Янкулов" в Кнежа беше препълнен за първи път от много години. Хора от различни възрасти пяха, танцуваха и се забавляваха с изпълнителите на сцената.

"В самото начало приветствах всички граждани и гости на града с „Добре дошли“, като им пожелах здраве, късмет и благополучие. Официален гост на празника беше народният представител Владислав Николов, който също поздрави всички с приветствено слово", споделя кемтът Илийчо Лачовски във Фейсбук.

"Програмата започна с малката ни съгражданка Ерика Сашева, която се изяви с два типично испански танци. След нея на сцената се качиха танцови и мажоретни състави от НЧ „Развитие“, гр. Бяла Слатина. Танцово-музикална програма бяха подготвили и дечицата от НЧ „Народно съзнание“, с. Бреница", разказва градоначалникът.

Певицата Преслава нажежи атмосферата до червено още със започването на концерта си. Силно въодушевената публиката пя редом с нея емблематичните й парчета като: "Лудата дойде", "Водка с утеха", "Дяволско желание" и още много други. Вечертът приключи с пищна празнична заря.

"Благодаря на всички гости, които дойдоха в Кнежа, както и на съгражданите ни за гостоприемството и атмосферата на панаирните дни!", отбелязва г-н Лачовски.