Талантливата Преслава съчетава успешна кариера и гледане на 6-месечно бебе

"Мишел е голяма радост, прави живота ни по-смислен", сподели гласовитата плевенчанка

"Направихме песента за нашата сватба, няколко дни преди нея". Това сподели Преслава Митева - Peeva  по повод супер успешния проект "Личната", който тя реализира със съпруга си Михаил Митев - F.O. Мелодичната песен с истинско ар`енд`би звучене е част от предстоящия "Сватбен албум", върху който популярната двойка на сцената и в живота работи.

Гласовитата плевенчанка сподели в предаването "Преди обед" по bTV, че опитва да съчетава грижите около дъщеричката си Мишел с кариерата.

"Гледам я постоянно 24/7, но остава време и за работа. Няма как да не пея. Бабите ни помагат за отглеждането на Мишел. Тя е на почти 6 месеца вече. Да си майка е много яко. Това, което казват за жените, че когато се роди едно дете се преобръща целия свят е така и при мен. Станах много по-отговорна. Тя е голяма радост, прави живота ни по-смислен. Не е проблемно бебе, в последно време почна да си показва характера", сподели с усмивка Преслава.

"Още една причина да ставаш сутрин. Даже се превръща в първата причина да ставаш сутрин", допълни я F.O.

Припомняме, че популярният дует ще зарадва почитателите си в Плевен тази събота с участие в "Хавана клуб" от 23.00 часа.