Веселин Плачков открехва вратата към душата си в "Черешката на тортата"

Всичко в менюто му тази вечер ще бъде автентично българско и произведено на родна земя

Актьорът Веселин Плачков открехва вратата към душата си в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по Нова телевизия, информираха от медията. Домакинът ще покаже на своите звездни гости – Мариана Попова, Александра Богданска, Миглена Каканашева и Орлин Горанов най-хубавия си спомен – този за България.

Веселин ще посрещне гостите си на място с много история - село Скобелево, където са живели тракийските царе и ще се постарае да предаде невероятното усещане, което той сам е изпитал там. Всичко в менюто му ще бъде автентично българско и произведено на родна земя. Освен това домакинът ще се заеме с амбициозната задача да превърне вечерта си в незабравима за всички останали участници, а защо не и да спечели цялото състезание. 

Каква ще бъде специалната изненадата на Веселин Плачков за гостите и ще им се хареса ли тя? Ще успее ли плевенчанинът да надвие Орлин в кухнята и да спечели наградата за най-добър домакин на седмицата? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч.