Владислав Николов и Ралица Добрева се срещнаха с жителите на Горталово

Пред тях те представиха приоритетите в управленската програма на ГЕРБ като акцентираха върху образованието, доходите и сигурността

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, четвърти и пета в листата, се срещнаха с жителите на плевенското село Горталово.

Пред тях те представиха приоритетите в управленската програма на партията като акцентираха върху образованието, доходите и сигурността.

"Мястото на децата е в училище, където освен знания, ще могат да получат и практически умения по конкретни професии. Това се предвижда с въвеждането на дуалното обучение. В бизнеса с годините се получи своеобразен вакуум за кадри. Има търсене за специалисти, но подготвени кадри, за съжаление, няма”, каза Владислав Николов.

Само за две години кабинета Борисов постигна много. Като член на комисията по бюджет и финанси в НС съм категоричен, че икономическата стабилност, която установи правителството на ГЕРБ, ще даде възможност за реално повишаване на доходите на хората. Държавата е в добро състояние, остава това да се почувства и от всеки един човек. Напълно реалистично е в рамките на един мандат да се увеличат и възнагражденията на работещите, и най-вече да се повишат всички пенсии”, каза Владислав Николов.

По думите му повишаването качеството на живот на хората има и друг аспект и той е сигурността. "Докато бях народен представител, знаете, сме се срещали многократно. И тук, и в другите малки населени места от областта, най-често задаваните въпроси винаги са били свързани с мерките срещу битовата престъпност. В следващ мандат на ГЕРБ във всяко едно населено място ще има полицай. Нови 1000 служители ще бъдат назначени и натоварени с тежката задача да пазят неприкосновеността на живота и имуществото на хората.”, посочи Николов.

Служители от местното читалище в Горталово настояха за промяна в закона за читалищата. "Ясен ангажимент за това поехме заедно с водача на листата на ГЕРБ Ивайло Московски при тематична среща в Плевен преди дни. Така че ще работим и за такива промени, разбира се, подкрепени от читалищата по места”, увери хората Владислав Николов.

Той ги призова да подкрепят ГЕРБ с номер 11 - за реални решения за България!