Владислав Николов: Стабилната пенсионна система е гарантирана при бъдещо управление на ГЕРБ

"ГЕРБ никога не се е заигравала с надеждите на хората", подчерта Николов

"Финансовата стабилност, установена след управлението на кабинета "Борисов 2", дава възможност за повишаване на доходите на хората. Ангажиментът, който ГЕРБ поема, ако на изборите получи доверието на хората да управлява, е напълно изпълним – пенсии и заплати ще бъдат повишени”, каза на среща със Старейшини ГЕРБ Владислав Николов – четвърти в листата на ГЕРБ за народни представители от 15 МИР, информират от пресцентъра на партията.

По думите на Николов стабилната пенсионна система е гарантирана при бъдещо управление на ГЕРБ. "Високите доходи на работещите – средна заплата от 1500 лева и минимална от 650 лева, в комбинация със запазване на плоския данък и премахване на бюрократичната тежест за бизнеса ще стимулират икономиката, а развитата икономика носи стабилност на социалните плащания.”, обясни Владислав Николов.

"ГЕРБ никога не се е заигравала с надеждите на хората. Не го правим и сега. Ангажиментите, които поемаме са реално изпълними", категоричен бе кандидатът за народен представител Владислав Николов.