Ивайло Московски и Владислав Николов се срещнаха с жителите на плевенското село Коиловци

Московски увери хората, че темата за сигурността е ключова в програмата на ГЕРБ, която предвижда реални и работещи решения

"Постигнатият с цената на много усилия икономически растеж от кабинета Борисов 2, при бъдещо свое управление ГЕРБ, ще бъде инвестиран в хората, в повишаване на техните доходи. За това е необходимо да има работеща икономика, за която трябват подготвени и мотивирани кадри. Ето защо в управленската си програма поставяме основен акцент върху образованието.”, каза на среща с жителите на плевенското село Коиловци Ивайло Московски. По думите му неграмотността носи само тежести на държавата, защото необразованите деца или влизат в криминалната статистика, или се превръщат трайни клиенти на социалната система.

Ивайло Московски увери хората, че темата за сигурността е ключова в програмата на ГЕРБ, която предвижда реални и работещи решения. "При бъдещо управление на ГЕРБ до края на 2017 година 1500 служители ще бъдат ангажирани с охрана на обществения ред и сигурността в малките населени места.”, каза още Московски. Той допълни, че една от мерките за противодействие на битовата престъпност е да има полицай във всяко село.

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов призова хората да не се подвеждат по популизма, "защото той гали ушите, но за него всички плащаме висока цена. "ГЕРБ предлага готови работещи решения за стабилна България, по-високи доходи за хората, полицай във всяко населено място, продължаване политиката на строг контрол на границите и връщане на незаконно пребиваващите чужденци. Ако искате това да бъде факт, изберете номер 11 в интегралната бюлетина за реални решения за България”, призова жителите на Коиловци четвъртият в листата на ГЕРБ Владислав Николов.