Ивайло Московски представи акцентите в управленската програма на ГЕРБ на среща с жителите на Петърница

С него бяха кандидатите за народни представители Владислав Николов и Ралица Добрева

Акцентите в управленската програма на ГЕРБ представи в село Петърница, община Долни Дъбник, водачът на листата за Плевен Ивайло Московски. С него бяха кандидатите за народни представители Владислав Николов и Ралица Добрева.

Ивайло Московски посочи, че един от водещите приоритети при бъдещо управление на ГЕРБ ще е образованието. „Има търсене на специалисти и свободни работни места. За съжаление, обаче, проблемът е, че няма подготвени кадри”, каза водачът на листата на ГЕРБ за Плевен. Той допълни, че в голямата си част децата, които не учат стават част от криминалния контингент или от социалната система, което е в тежест на държавата. По думите на Московски икономическото развитие на България при управлението на кабинета Борисов 2 дава възможност за повишаване на доходите, както на работещите, така и на пенсионерите, което ще се случи в рамките на следващ управленски мандат на ГЕРБ.

"Съвсем скоро вие, жителите на село Петърница, си избрахте кмет от ГЕРБ. Трябва не само Петърница, но и цялата община Долни Дъбник да покаже, че може да направи правилния избор с номер 11”, каза кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ, Владислав Николов.