Веселин Плачков сред специалните гости на bTV Cinema в Нощта на Оскарите

Нощта на Оскарите започва точно в 23:00 ч. на 26 февруари

За шеста поредна година единствено bTV Cinema ще направи българските зрители съпричастни към най-голямото събитие в света на киното.

Нощта на Оскарите започва точно в 23:00 ч. на 26 февруари. Водещата на предаването „Като на кино“ Стаси Кара ще е домакин в студиото преди началото на церемонията, заедно с журналиста и продуцент Георги Тошев – неуморен пътешественик и колекционер на истории, разказани му лично от световни звезди.

Стаси Кара ще припомни за българския успех в лицето на носителя на „Оскар" за технологии – Владимир Койлазов, както и срещата й с номинираната за главна женска роля актриса Изабел Юпер.

Своята компания ще предложат и други популярни лица от света на родното кино и шоубизнес. Прогнози в студиото ще направят актьорите Стефания Колева и Веселин Плачков, режисьорът Ники Илиев и поп певицата Михаела Филева.

Припомняме, че съвсем скоро се очаква премиерата на филма "Роза Дамасцена", в който Плачков изпълнява главната роля. Актьорът от Плевен вложи сърце и душа в този проект, а очакванията към лентата са наистина големи.