Нашият съгражданин Иван Костадинов снима филм с индийската звезда Шах Рук Хан

Плевенчанинът с решителни крачки и в Боливуд

Каскадьорът и актьор от Плевен Иван "Rаmpage" Костадинов се завърна преди броени дни от Индия. Плевенчанинът бе в Мумбай заедно с колегите си от "Alpha stunt team", за да вземе участие в поредния си голям филмов проект.

"Снимахме в Мумбай с една от най-големите звезди на Индия - Шах Рук Хан. Toва беше четвъртото ми ходене там. Преди това снимахме с друг много голям техен филмов идол - Съни Деол. Екшън герои са и двамата", сподели Иван за Plevenutre.bg.

"Работата в Индия е нещо различно... Боливуд има свой стил на презентиране на нещата. Наистина е нещо различно, но хубавото е, че търсят българските каскадьори за качествения екшън, което говори много за нашата гилдия. Искам да отбележа, че по пищност и мащабност индийците наистина са на първо място! Декорите, обстановката... Наистина зрелищно!", впечатлен е той.

"Първият филм, който снимах се казва "Ghayal Returns", римейк на стар техен филм, който се оказа първата смеска между Боливуд и Холивуд. От американска страна стоеше името Дан Брадли, който е един от топрежисьорите в кино индустрията. В този филм получих актьорска роля и имах шанса да се изправя срещу тяхната легенда Съни Деол", разказа Иван, който вече има зад гърба си сериозна биография от участия в хитови световни проекти.

"Индия е огромен пазар, който произвежда по 800 филма годишно. На практика всеки ден започват снимките на филмова поредица, което е впечатляващо. Харесва ни да работим с тях, а те тепърва откриват България като дестинация и локация за снимки", допълни амбициозният плевенчанин.