Ралица Добрева в Ореховица: Плевен може да остане в историята като градът, излъчил първата жена президент на страната

Тя е доказал се държавник, представял достойно България на най-високо ниво, политик с авторитет и безспорни качества”, каза Добрева

Областният организационен секретар на ПП ГЕРБ – Плевен Ралица Добрева и общинският председател на партията в Долна Митрополия Мирослав Траянов се срещнаха с жителите на село Ореховица. На общоселското събрание в подкрепа на кандидатурата на госпожа Цецка Цачева за президент на Република България Ралица Добрева изрази увереност, че най-подготвеният кандидат за президент сред всички кандидати в предизборната надпревара е именно Цецка Цачева.

"Заставам зад първата жена Председател на НС, избирана два пъти на този висок и отговорен пост. Госпожа Цачева е доказал се държавник, представял достойно България на най-високо ниво, политик с авторитет и безспорни качества. Въпреки своето успешно професионално и кариерно развитие Цецка Цачева остана човекът, когото всички ние познаваме – открита, съпричастна и сърдечна. Тя не забрави откъде е тръгнала, не забрави Плевен и населените места в областта”, каза Ралица Добрева. "Изборът на ръководството на партия ГЕРБ именно на госпожа Цачева, човекът от Плевен, за кандидат за Президент на Република България е жест към всички плевенчани. Нека се обединим в подкрепа на Цецка Цачева и Плевен да остане в историята като градът излъчил първата жена президент на страната”, убедена е Добрева.

Към призива на областния организационен секретар на ГЕРБ се присъедини и Мирослав Траянов – общински ръководител на партията в Долна Митрополия. "Госпожа Цачева е човек, на когото може да се вярва, на когото може да се разчита и който може да носи отговорност. Тя е човек, за когото всеки от вас си е изградил мнение на база личен контакт с нея, защото Цецка Цачева многократно е идвала в населените места на Община Долни Митрополия и аз знам, че тя ще продължи да го прави и като Президент”, каза Мирослав Траянов.

Кметът на село Ореховица Йонка Макавеева припомни, че не веднъж е търсила професионална помощ и съвет от госпожа Цачева и винаги го е получавала. С номер 17 ние гласуваме за бъдещето на България, за бъдещето на децата си”, завърши Макавеева.