Ралица Добрева: България се нуждае от достоен президент-обединител като Цецка Цачева

Областният управител, д-р Красимир Трифонов, Станислав Иванов и Кремена Пъшева се срещнаха с жителите на Николаево и Ласкар.

Областният управител Ралица Добрева и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен д-р Красимир Трифонов, Станислав Иванов и Кремена Пъшева се срещнаха с жителите на селата Николаево и Ласкар.

"Госпожа Цачева никога не е поставяла бариери между себе си хората. Тя е човек, когото повечето от тук присъстващите лично познават, защото често се е срещала с вас през годините. Независимо от високия пост, който е заемала като Председател на НС, тя никога не забрави откъде е тръгнала, никога не забрави Плевен и региона”, каза, обръщайки се към хората, Областният управител на Плевен Ралица Добрева. "Като Председател на  НС госпожа Цачева доказа, че е диалогичен, консенсусен човек, който при толкова пъстър парламент съумява да балансира и да поддържа реда и добрия тон в пленарна зала, така, че да се работи спокойно, ефективно и в интерес на гражданите”, допълни още госпожа Добрева. Тя изрази своята искрена убеденост, че Плевен заслужава да излъчи първата жена президент на България, „защото госпожа Цецка Цачева е най-достойният кандидат”. "Нека на шести ноември гласуваме с номер 17, нека подкрепим човека от Плевен.”, призова хората Областният управител на Плевен Ралица Добрева.

В подкрепа на кандидатурата на кандидат президентската двойка Цецка Цачева Пламен Манушев се изказаха още и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен д-р Красимир Трифонов и Станислав Иванов.

"Познавам госпожа Цецка Цачева в лично качество повече от 30 години. Тя е един високообразован, високоморален и изключително стойностен човек. Като Президент на България госпожа Цачева е човекът, който ще консолидира нацията, ще доведе до единство и сплотеност на народа. Тя доказа, че достойна да бъде първа – първата жена Председател на НС, избирана два пъти на тази отговорна и далеч не лека позиция, с достойнство и чест ще се справи и отговорността да бъде първата жена Президент на Република България”, каза д-р Красимир Трифонов.

"В предизборната кампания за президентските избори Плевен е във фокуса на вниманието. Нека покажем, че подкрепяме силните, успелите личности на Плевен като подкрепим кандидат президентската двойка Цецка Цачева вицеадмирал Пламен Манушев”, призова Станислав Иванов.

"Заставам твърдо зад кандидатурата за Президент на госпожа Цецка Цачева, която познавам лично и която като Председател на НС е помагала много на мен и колегите кметове на населени от Плевенска община. Заявявам безусловната си подкрепа към нашата кандидат президентска двойка Цецка Цачева вицеадмирал Пламен Манушев и на шести ноември с искрена убеденост ще гласувам с номер 17 в бюлетината, защото България се нуждае от Президент като Цецка Цачева”, каза кметът на село Николаево Ваня Орозова.