Цветомир Ангелов: За мен е изключително удоволствие да се работи с Максим Генчев

"Това е първата ми главна роля в игрален филм и съм много доволен", сподели актьорът от Плевен

"Не съм се замислял дори и за миг. За мен е изключително удоволствие да се работи с Максим Генчев, той е изключителен професионалист. Това е и първата ми главна роля в игрален филм и съм много доволен. Благодаря за огромното доверие, което ми е гласувал режисьора, защото това не е случайна роля, а точно неговия баща", казва Цветомир Ангелов - Цуки в интервю за delo.bg относно работата си в новия български филм "На педя от земята".

Както вече писахме, плевенският актьор участва и в новия проект на Максим Генчев. След блестящото му представяне в образа на Панайот Хитов във филма "Дякон Левски", той бе поканен да изпълни главната роля в "На педя от земята", който беше представен пред журналисти вчера в столично кино. Очаква се официалната премиера на лентата да бъде в началото на 2016 година.

Цуки споделя още, че изобщо не се е притеснил от негативните коментари след премиерата на "Дякон Левски“.

"Въобще не обръщам внимание на такива коментари, има всякакви хора, има завист. За огромно съжаление е трудно на хората да обърнат внимание на това какъв труд е хвърлен, да оценят старанията, които са вложени, за да се създаде продукта", смята талантливият плевенчанин.