Педофил пребил и изнасилил малко момче, не иска в затвора

Магистратите са категорични - 8 години строг затвор

Вчера магистратите от Плевенският окръжен съд са разглеждали молбата за намаляване на присъдата на плевенски педофил с инициали Д.И.М. Мъжът е осъден на 8 години затвор през юни, тази година. Останал е обаче недоволен от присъдата, като твърди, че наказанието е несъразмерно тежко.

На 24 ноември 2013 година в квартал, който не е упоменат, педофилът е стоял на беседка и е бил пиян. Видял момчето и му предложил да пушат заедно цигари, а той се е съгласил, защото са се познавали. Малко по-късно, около 17 часа извергът завел момчето в подземие на училище в града, което той ползвал като жилище. Наредил му да легне на дюшек, който се намирал в стаята, при което пострадалото дете отказало. Попитал го е защо трябва да ляга там, а педофилът го ударил силно с юмрук в лицето. Извил ръцете на детето зад гърба му и го обърнал по корем. С една от ръцете си държал извитите ръце на пострадалия, а с другата започнал да нанася силни удари по главата и тила му. Пияният изверг започнал да дърпа долнището на анцуга на момчето надолу, за да го съблече, но детето успяло да освободи лявата си ръка и да вдигне малко анцуга си. Педофилът обаче не се е спрял и продължил да удря детето. След което му е свалил анцунга и боксерките и го е изнасилил. През цялото време не е спирал да уря момчето, а то е викало, плачело и се молело. След като извергът приключил с „работата си” излязъл от стаята, а пострадалото момче избягало и се прибрало вкъщи. Разказало всичко на майка си, а тя веднага е подала жалба в полицията.

Магистратите са категорични, че действията му са извършени с изключителна дързост, той е разбирал действията си и последствията от тях. Осъжан е 36 пъти и нито една от присъдите му не го е превъзпитала, се казва още в документите по делото. Смекчаващи вината обстоятелства съдебната инстанция не е открила. Затова Плевенският окръжен съд потвъри присъдата на районния съд, която е 8 години затвор.