Мариан Вълев излиза на плевенска сцена в сряда

Все още могат да се закупят билети за моноспектакъла на Мариан Вълев в Плевен

Тази сряда, 15 октомври, Мариан Вълев излиза на плевенска сцена със своя моноспектакъл "ВИП". Благодарение на "Agro Trade Invest Group", "ПлевенУтре" и Община Плевен, талантливият актьор ще зарадва всички почитатели на киното, театъра и културата на 15 октомври в зала "Катя Попова". Началото на "ВИП" е в 19 часа.

Билети все още могат да се закупят от книжарницата на "Старата главна"/срещу магазин "Теодор"/ - всеки ден от 11.00 до 18.00, както и от кафе клуб "Umbrella". Цената на всички билети е 16 лева, а за допълнителна информация може да се обадите на 0885 91 30 91. Билети ще се продават и в деня на самото представление.

„ВИП" е дело на драматурга Ерик Богосян като оригиналното заглавие на пиесата е „Събуди се и помириши кафето". Тя осмива живота на известните и кара зрителите да се замислят какъв всъщност е смисълът на съществуването ни. Разсъждава с иронична усмивка и върху стремежа ни да бъдем успешни и богати. Какво е да имаш голяма къща и спалня с балдахинови чаршафи, да си по страниците на всички вестници само, защото си си купил порше и Мартин Карбовски да те покани в предаването си, за да ти задава тъпи въпроси. В спектакъла се смесват театър и кино, а някои от монолозите на Вълев са прожектирани на голям видеоекран. Актьорът прави колаборация на Богосян със своята лична история. Животът му в Америка и връщането му у нас. Страхът дали след толкова години все още ще може да омагьосва от сцената, дали ще докосне отново хората.