Този голям, голям Мариан Вълев... (ВИДЕО)

Един от най-обичаните български актьори се завърна на театралната сцена след 20-годишно отсъствие

"Актьорът" Мариан Вълев е наистина голям, но си нямате на идея колко голям е "човекът" Мариан Вълев. Всички, които го познават, са наясно с този факт, но останалата част от хората го осъзнаха след интервюто му в предаването на Мартин Карбовски. Интервю, в което Мариан разголи душата си и изплака най-големите си болки. Всички го видяха без маска - честен, истински, достоен... Понятия и качества, към които доста политици нямат никакво отношение. За съжаление.

Много неща не знаете за Мариан Вълев, но това не е хвалебствен пасквил. А просто истината.

Малко хора знаят, че той е участвал в студентска стачка за сваляне на комунистическия режим през 1989-та. Признавал е, че даже е бил един от организаторите. Впоследствие потегля за Америка.

"Никога не съм бил някъде с идеята да остана там завинаги. Винаги съм знаел, че принадлежа на България. Пътувал съм, защото така се чувствам свободен. Истината, че аз съм страшен авантюрист. Доколкото до САЩ, влюбих се. Любов... Зарязах театър, кино и газ в Америка. Те ме бяха направили звезда на 20 години, аз им казах, че ще следвам любовта си. Не мисля, че съм сгрешил: аз вярвам, че човек трябва да следва любовта си.", споделя Вълев.

Звездата от "Под прикритие" ще стъпи на плевенска сцена със своя моноспектакъл "ВИП". Това ще се случи на 15 октомври и не трябва да пропускате възможността да се докоснете до него. Мариан е адски истински човек и актьор, който няма да ви излъже.

Билети за "ВИП" в Плевен могат да се закупят от книжарницата на "Старата главна"/срещу магазин "Теодор"/ и от кафе-клуб "Umbrella". За допълнителна информация: 0885 91 30 91