„Патриотичен фронт“ внесе в ЦИК документи за участие в изборите

Време е ДПС да бъде изхвърлена от властта, категорични са от коалицията

 Коалиция „Патриотичен фронт НФСБ – ВМРО”  внесе днес в Централната избирателна комисия документите си за регистрация в предстоящите парламентарни избори. Регистрацията бе подкрепена от подписите над 6 хиляди граждани, съобщиха от партията.

Ангел Джамбазки – зам.председател на ВМРО  и Данчо Хаджиев – съпредседател на НФСБ  предоставиха на ЦИК необходимия комплект документи.

„Патриотичният фронт ще бъде най-сериозният противник на политическия монопол в 43-то Народно събрание. Ще бъдем безкомпромисен коректив на властта, която работи срещу интересите на българите” - заяви Данчо Хаджиев.

„Патриотичен фронт” се бори за българската национална кауза, искаме да предложим нещо различно и смислено. Основен наш противник е ДПС”, каза Джамбазки на излизане от сградата на ЦИК и добави, че заиграването с етнически вот е изключително опасно. Време е ДПС да бъде изхвърлена от властта, е категоричната позиция на коалицията.Представителите на коалицията подчертаха, че в техните листи са хора с характер и кауза, които не са участвали в разграбването на държавата.