Павел Калев: Ще се отдам на 100% на волейбола като продължение на делата на моите треньори и съотборници

Парите

30-11-2023, 14:52

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Павел Калев, оцелял при катастрофата на пътя Плевен - Ловеч от 11 ноември 2023 г.

Здравейте на всички познати и непознати хора! Първо със скръб и мъка в сърцето искам да изкажа съболезнованията си за моите братя - Симеон Симеонов и Калоян Минков, без които повечето преживявания във ВК "Олимпиец" Плевен не биха били възможни. Пожелавам им лека пръст и свята памет, защото те винаги ще го заслужават. Последна, но не и на последно място е моята втора майка и треньорка - Стефка Вделикова. За нея винаги ще се говори като за най-добрия и всеотдаен човек, без когото животът и възможностите на повечето хора нямаше да съществуват. Искрено ѝ благодаря за всяка една помощ, която е оказвала към мен и вярвам, че вече е на по-добро място. Тези трима мои съотборници и част от семейството ми, да останат винаги в моето сърце и да го топлят, както са правили и до сега. Нека почиват в мир!!!

Искрени благодарности към всички познати и непознати хора, които са подпомогнали операциите ми. Думите ще са малко, за да опиша как се чувствам сега, защото съм затрупан с прекалено много емоции. Искам да знаете, че вече всичко премина и съм си в Плевен, за което благодаря и на докторите с цялото си сърце. Вече започвам възстановяването си и се надявам много скоро да мога да видя всичките си приятели и познати.

Благодаря и на всяко едно заведение и предприятие за оказаната помощ и средствата, с които са ми помогнали. Благодаря най-много на ВК "Олимпиец" Плевен и Лео-Лайънс Олимпийците за душевната подкрепа и уважението, с което ме удостоявате. Те винаги ще останат в сърцето ми и освен да продължа с медицината, ще се отдам на 100% и на волейбола като продължение на делата на моите треньори и съотборници. Ще помагам във залата с каквото мога и наистина нямам търпение да се видя с всички много скоро.

БЛАГОДАРНОСТИ И ДО НОВИ СРЕЩИ!!!