Бивш депутат: Радостин Василев е болестно обсебен от идеята, че един ден ще контролира всичко в тази държава

Новините

24-03-2023, 12:12

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Юлиян Ненчев, бивш депутат от 46-то Народно събрание

След смелите разкрития на Георги Георгиев (бивш депутат от ИТН) е момента да се види дали има работеща прокуратура на Република България. Ако Рудиляшка е предлагал пари на действащи депутати, още утре трябва да му се свали имунитета и да се започне разследване. Кирил Петков също трябва да има същата съдба.

Преди известно време с мен се свързаха структурите на ПП Плевен и поискаха от мен да им предоставя информация и данни за злоупотреби на Рудиляшка, с цел да не го допуснат за водач в Плевен. Наложи се да им охладя страстите, защото всичко с което разполагам е предоставено на компетентните органи и то не уличава само Рудиляшка, а и самия Кирил Петков. Много е наивно да се смята, че Кирил Петков и Рудиляшка не са скачени съдове.

Мога да потвърдя думите на Георги Станчев Георгиев, че мечтата на Рудиляшка не беше спортното министерство, а това на вътрешните работи, защото го е заявявал и пред мен. Постоянно парадираше с контакти в това министерство, дори повреме на избори. Твърдеше дори, че един доста популярен в Плевен заместник министър на същото министерство, в един от служебните кабинети, ще прави всичко, което му каже в деня на изборите.

Рудиляшка е болестно обсебен от идеята, че един ден ще контролира всичко в тази държава. Смята, че може да контролира всеки един човек и това го доведе да ужасни злоупотреби с човешки съдби.

Злоупотреби с доверието на председателя на РИК.

Злоупотреби с доверието на бившия областен управител.

Злоупотреби с доверието на структурите.

Злоупотреби с доверието на министъра на вътрешните работи. Злоупотреби с доверието на парламентарните групи.

И всичко това е заради болната му амбиция да е вечно в центъра на прожекторите и бързо да забогатее.

Нищо повече от едни елементарни провинциални комплекси на едно професионално нереализирано непорастнало момченце!