Нанков: Заводът за електромобили в Ловеч е една от големите партенки на "Промяната"

Новините

19-03-2023, 11:40

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Николай Нанков

Заводът за електромобили в Ловеч е една от големите партенки на "Промяната".

Преди 2 години Кирил Петков тръбеше за някаква огромна инвестиция, разтягаше локуми, лъжеше местните за много нови работни места. И какво стана днес, имаме завод ли!? Неее, имаме все така празно поле. И много излъгани надежди на хората от региона.

Цялата им работа на "Промяната" е такава.

Договорът със строителя е бил прекратен преди 2 месеца.

Сливането, от което зависеше финансирането – пропадна.

Но в паниката си, че ще бъдат уличени в лъжа, въртят едни словесни акробатики - проектът все още бил активен.

Сериозно? Ама вие много подценявате мъдростта и интуицията на хората! Мислите, че не виждат и не разбират лъжите ви ли? Искрен Арабаджиев във фейсбука си се е оплел като пате в калчища - щели да спрат корупцията и инвеститорите щели трайно да започнат да идват.

Демек - заводът за електромобили заради корупция ли се е провалил?!

Но с Киро по Кировски, без Киро - пак по Кировски я карат от ПП - лъжа след лъжа. Когато са на власт, намират за нормално държавата да строи заводи и да се бият в гърдите какви благини за хората са осигурили. Когато не са на власт, изведнъж държавата няма нищо общо. Но в целия този качамак има и зрънце истина - вината не е на държавата. А персонално на Кирил Петков. Защото той излъга надеждите на местните.

Защото те помнят как Кирчо ги убеждаваше от всички новинарски емисии. А и вижте какво казва във видеото: „Имаше всякакви спекулации по медиите, че няма завод, че не се строи. Виждате и камионите току що, влизат и се работи…“ и хората като го чуха толкова уверен, се зарадваха и очакваха скоро първите електромобили на тест драйв из Ловешко.

Щеше да е смешно, ако не е трагично!