Соня Колтуклиева: Скандалджията Радостин Василев дори една лъжа не може да скалъпи

Новините

11-03-2023, 21:00

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Гелосаният скандалджия, понеже е отчайващо посредствен и повърхностен, дори една лъжа не може да скалъпи като пич, за какъвто се представя.

Бил паркирал колата си за малко пред кооперацията на ул.”Цар Калоян”5, пред табелата “Гараж”, защото - ах, този епилиран женомразец, събудил се като кавалер на Осми март, бил забързан да подарява китки на плевенчанки. Лигня.

Плевен е велик, но малък град, все пак. Още на 28 февруари някой си Кристиян Петков ми изпрати във Фейсбук снимка на същата кола, паркирана на същото място - неправилно.

В кооперацията на ул.”Цар Калоян”5 живее местната манекенка на булчински рокли Тинка Игнинска, която е била сътрудничка в офиса на “Има такъв народ” за изборите през пролетта и лятото на 2021 година. Та от четата на Слави са засичали Радостин и Тинка в хотел “Дипломат” в Луковит. Че защо не?! “Братството на промяната” въведе правилото работните срещи да се правят извън кабинетите, на по-нестандартни места. Като Кирил Петков и Лена Бориславова, например, - в неделя, в 8:33 часа сутринта, на 21 юли 2021 година, в Airbnb квартира, на ул”Гладстон” в столицата.

Трябва ли да издребняваме, че по време на споменатите конференции по партийна линия, в бутиков състав, Радостин Василев е бил женен за Нина Петкова, полицайка, с едно дете. Кирил Петков е женен за Линда Петкова, сладкарка, с три дъщери?! Не. Те какви по-големи издевателства вършат над правото и морала, та много важно за някаква си изневяра. Да правят, каквото си щат! Но да не издигат лозунги като Руди Гела в Плевен: “Справедливост. Морал. Правосъдие.”

Апропо, как така Радостин Василев знае какво пише в полицейското досие на Христо Аврамчев, когото грубо нападна и заплаши, в станалия вече широко известен в страната, брутален спор за паркирането на “мерцедеса” на кандидат-депутата?

Впрочем, Руди Гела, в гузното обяснение, което е дал вчера във Фейсбук, нарича автомобила “личен”, а защо не го е декларирал пред КПКОНПИ, както е задължително? Кой му го е предоставил, докато е бил спортен министър и срещу какви обещания и услуги? Защото спортният министър е обявил 150 000 лева налични, с които няма как да си купи “мерцедес” за 350-400 хиляди лева.

#ИмаКак да стане по-лъжливо и по-смрадливо.