Неочакваният тандем Шкумбата и Стенли със съвместен спектакъл в Летен театър "Кайлъка"

Новините

16-06-2024, 10:53

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Ще има много хумор и любими песни

Легендарният комик Димитър Туджаров – Шкумбата, който направи редица спектакли в страната по повод наближаващия му 70-годишен юбилей, тръгва на национално турне. Заедно с него ще бъде и Стенли, който заедно със своя бенд ще изпълни най-големите си хитове!

Първото шоу ще бъде на 17 юни от 20 ч. в летен театър "Кайлъка", а билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим, Грабо и билетните центрове в Плевен.

"Бях на последния му концерт в НДК, видях как се забавляват хората. Ние от 40 години сме приятели, били сме заедно на много сцени. Ами тези песни, които той прави са уникални и неповторими, няма кой да имитира Стенли! Песните на "Тангра", които ще направим, това са песни, които много хора обичат. Той прави и други концерти, но му казах: "Правя 70 години и 50 на сцена. Ще направя хумора, но ми трябва още нещо. Трябваш ми ти, като човек, като личност, като звезда, за да може хем да има смях, хем да им и любими песни", сподели Шкумбата в "Денят започва" по БНТ, разяснявайки как се стигнало до идеята за съвместната им изява.

Легендарният комик разкри, че двамата ще закрият концерта с изпълнение на песента "Любовта, без която не можем" на група "Тангра".

Вече няколко десетилетия Шкумбата е сред любимците на хората със своите вицове и скечове. Сред най-популярните му спектакли са – „Смях до сълзи“, „Животът иска жертви, но няма да сме ние“, „Параграф 23“, „Скръбна вест“ и „Луд за отвързване“. Известният комик, станал изключително популярен с апокрифните си касетки с хумор през 80-те, има много успешни дискове с хумор и музика, както и две книги – „Шкумбата се смее“ и „Хумористично селфи“.

Станислав Йорданов Сланев, известен с псевдонима Стенли, е български поп и рок изпълнител, известен със сътрудничеството си с групите Тангра, Спринт и Легендите, както и със самостоятелната си кариера на певец и композитор. През 2000 г., той записва песента „Обсебен“, която се превръща в негова визитна картичка.