Валери Лачовски: ГЕРБ-СДС отново е водеща политическа сила в област Плевен

Мисия

11-06-2024, 10:06

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"И в 50-ия парламент ще продължа да отстоявам интересите на област Плевен и да работя за нейното развитие и стабилност", коментира той

Валери Лачовски, областен координатор на ГЕРБ в Плевен и втори в листата на партията на изминалите избори, направи първия си коментар по повод окончателните резултати от вота.

Ето какво написа той на профила си във Фейсбук:

ГЕРБ-СДС отново е водеща политическа сила в област Плевен. При 100 процента обработени секционни протоколи за 15 МИР-Плевен от изборите за Народно събрание, резултатите са:  ГЕРБ-СДС – 24,56 % , "Възраждане" – 15,22 %, "Движение за права и свободи" – 12,32%, "Продължаваме промяната - Демократична България" – 10,11%, "Има такъв народ" – 9,76, "БСП за България" – 9,65%,"Величие" – 4,31%.

Изказвам своята благодарност към всички, които упражниха правото си на глас и участваха в изборния процес. На всички приятели, членове, симпатизанти и на целия екип, които подкрепиха каузата и заедно проведохме силна кампания с ясни послания и приоритети, искам да изразя своята признателност. Благодаря на тези 3394 души, които гласуваха за мен преференциално. И в 50-ия парламент ще продължа да отстоявам интересите на област Плевен и да работя за нейното развитие и стабилност. Нищо нямаше да е същото без вашата енергия и подкрепа.