Билетите за мегаспектакъла на Шкумбата и Стенли в Плевен вече са в продажба

Плевен Лайф

30-05-2024, 11:49

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Легендарният комик и поп-рок идолът със съвместно шоу на сцената на летен театър "Кайлъка" на 17 юни

Легендарният комик Димитър Туджаров – Шкумбата, който направи редица спектакли в страната по повод наближаващия му 70-годишен юбилей, тръгва на национално турне. Заедно с него ще бъде и Стенли, който ще изпълни своите най-големи хитове!

Първото шоу ще бъде на 17 юни от 20 ч. в летен театър "Кайлъка", а билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим, Грабо и билетните центрове в Плевен. Те са на цени от 20, 30 и 40 лева.

Вече няколко десетилетия Шкумбата е сред любимците на хората със своите вицове и скечове. Сред най-популярните му спектакли са – „Смях до сълзи“, „Животът иска жертви, но няма да сме ние“, „Параграф 23“, „Скръбна вест“ и „Луд за отвързване“. Известният комик, станал изключително популярен с апокрифните си касетки с хумор през 80-те, има много успешни дискове с хумор и музика, както и две книги – „Шкумбата се смее“ и „Хумористично селфи“.

Станислав Йорданов Сланев, известен с псевдонима Стенли, е български поп и рок изпълнител, известен със сътрудничеството си с групите Тангра, Спринт и Легендите, както и със самостоятелната си кариера на певец и композитор. През 2000 г., той записва песента „Обсебен“, която се превръща в негова визитна картичка.