Ивет Горанова: Не всеки ден стигам до залата за карате, но до залата за танци - всеки ден

Плевен Лайф

05-03-2024, 11:55

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"За мен всяка седмица всеки един нов танц е нова цел", сподели олимпийската шампионка, която блести в новия сезон на "Dancing Stars"

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и партньорът й Тодор Атанасов са една от силните двойки в танцувалното шоу "Dancing Stars". Двамата спечелиха и най-много точки от журито по време на втория кръг от предаването, в който танцуваха джайв.

"Мисля, че танцът вече заприлича на танц, добре се справяме и напредваме", каза Ивет за подготовката им за тази седмица . "Нашата цел е да показваме всеки път ниво и да се представяме добре", допълни тя.

"Първият път бях много притеснена, защото не съм в свои води и не се чувствах сигурна, но видях, че няма нищо страшно и никой няма да ме изяде на сцената. Вторият път се чувствах малко по-добре и по-уверена", каза още Ивет в ефира на bTV.

"Почти всеки ден тренирам и едното, и другото", отбеляза тя за времето, което разкъсва между каратето и танците. "Понякога ми идва малко в повече и се случва да не стигна до залата за карате, но до залата по танци стигам всеки ден", допълни тя.

"Мога да кажа, че танците ми помагат в каратето - държат краката ми бързи, свежи, експлозивни, но пък физически малко ми идва в повече - изморявам се, не ми стига енергията. И двете са спортове и изискват енергия, която в един момент свършва", посочи Ивет.

"За мен всяка седмица всеки един нов танц е нова цел", категорична е Ивет.