Тошко Йорданов: Толкова големи лицемери като ПП-ДБ не е имало, навсякъде е батак

Новините

28-02-2024, 22:53

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Злоупотребата с обществения ресурс е потресаваща", заяви той

"От година и половина – две през по-голямото време Министерството на правосъдието, както и МВР, е в ръцете на представители на "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Единият получаваше цветя от Гешев, другият се радваше, че неговото място е Сарафов. Новата прокуратура – в лицето на Сарафов спря "Барселонагейт", спря и делото срещу Кирил Петков за документната измама“. Това коментира в "Лице в лице" заместник-председателят на "Има такъв народ" и депутат от 15-и МИР Плевен Тошко Йорданов.

"ПП-ДБ нямат проблем да управляват с ГЕРБ и ДПС. Реанимираха Борисов и Пеевски и ги направиха нормални партии. Толкова големи лицемери не е имало. Навсякъде е батак. Злоупотребата с обществения ресурс е потресаваща", заяви той.

"Оказа се, че най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия живот е "Продължаваме промяната" – "Демократична България". Абсолютно неморално плюха върху всичко, с което влязоха в политиката. Пазят тези, които трябваше да арестуват и да изчегъртат", заяви Йорданов.

Според него председателят на ПГ на ДПС болезнено преживява, че губи стоте процента контрол

"ПП-ДБ нямат никакъв проблем да управляват с ГЕРБ и ДПС. За тях това е прекрасно", посочи още той.