Д-р Валентин Христов: С подкрепата на ГЕРБ и Бойко Борисов Плевен ще може да тръгне напред

Мисия

24-02-2024, 17:59

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Кметът на Плевен поздрави участниците в регионална академия на Младежи ГЕРБ

"Днес организацията на Младежи ГЕРБ има рожден ден - 16 години. Искам да ги поздравя и да им пожелая успех. Хубаво е, че има много младежи в залата. Това показва, че те са избрали по-трудния път, да останат в България и да се борят тя да се промени към нещо по-добро. Това показва, че има бъдеще както за Плевен, така и за цялата страна", заяви кметът на Плевен д-р Валентин Христов по време на откриването на регионална академия на Младежи ГЕРБ.

"Два мандата в Плевен не се случваше нищо. Смятам, че след като бях избран от хората и подкрепен от партия ГЕРБ и г-н Борисов, Плевен ще може да тръгне напред. Виждаме какво се случи при управлението на ГЕРБ и правителството на г-н Борисов - общините, които имаха кметове на ГЕРБ са съвсем различни от нашата община. Те имат развита инфраструктура, спортни зали, паркове, градини... Това всичко ние тепърва ще изграждаме след 8 години нищоправене. Надявам се в този мандат, при тясното сътрудничество с централната власт и специално с подкрепата на ГЕРБ и г-н Борисов, Плевен да се промени и да стане като останалите нормални градове - давам за пример София, Пловдив, Бургас, Стара Загора... Смятам, че в Плевен не сме втора категория хора и искаме да живеем нормално като другите", каза още кметът на Плевен.

"Вече можем да работим спокойно с централната власт и да имаме тяхната подкрепа, и да реализираме всички тези проекти, които ще доведат до облагородяванвето на нашия град - той да стане привлекателен и за инвеститорите, тъй като Плевен наистина се нуждае и от инвестиции, за да се повиши и социалният статус на гражданите", заяви още д-р Валентин Христов.