Ивелина от Плевен е най-възрастната участничка в новия сезон на "Ергенът"

Плевен Лайф

23-02-2024, 09:06

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Мечтае да бъде майка - от 7 години прави опит да забременее, като до този момент има около 10 неуспешни инвитро процедури

Вторият епизод на третия сезон на "Ергенът" ни срещна и с втората половина кандидатки за любовта на Александър Младенов. Сред тях се оказа и плевенчанката Ивелина Георгиева.

44-годишната Ивелина е от Плевен, но живее в София и по професия е психолог. Шест години е работила в Централния софийски затвор. Но всекидневните срещи с хора, лишени от свобода, оказват негативно влияние на личния живот на Ивелина и тя напуска. Рязко сменя посоката и започва работа като училищен психолог в една от най-елитните софийски гимназии. Да работи с деца за нея е много по-лесно и интересно, а за това спомага и безкрайната ѝ обич към тях. 

 "6 години работи в затвора в София. Там общувах с най-закоравелите престъпници. Ала у мен нямаше никакъв страх", сподели Ивелина.

Тя мечтае да бъде майка. От 7 години прави опит да забременее, като до този момент има около 10 неуспешни инвитро процедури.

При рутинен преглед гинекологът й казал, че няма да се получат нещата.

"Направих срив. Изпитах яд, гняв, тъга… Имам около 10 инвитро процедури, които са неуспешни. На 44 съм и повечето хора смятат, че нямам шанс да създам семейство и да имам дете. Аз не мисля така и не съм се отказала да търся любовта. Искам зрял мъж, честен и да държи на думата си", призна Ивелина.

Напук на болката и емоционалните сривове след всеки негативен тест, тя вярва, че все някога чудото ще се случи. Въпреки че повечето хора около нея смятат, че заради възрастта ще ѝ е трудно тепърва да създаде семейство, Ивелина е убедена, че щастието скоро ще почука на вратата ѝ. Не се е отказала от мечтата си да намери мъж, който да ѝ бъде опора и подкрепа и с когото да създадат общо дете.

Влиза в "Ергенът", за да изпита любовта, без значение от цифрите в ЕГН-то. За нея възрастта не е от значение, защото смята, че зрелостта на мъжа не се измерва с годините.