Зам.-кметът на Община Червен бряг Павлин Фильовски е новият общински ръководител на ГЕРБ - Червен бряг

Мисия

13-02-2024, 13:41

Снимка:

Община Червен бряг

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Настоящият заместник-кмет на Община Червен бряг Павлин Фильовски бе номиниран за общински ръководител на ГЕРБ-Червен бряг. Той получи подкрепата и доверието на цялата структура, която на 10 февруари се събра, за да избере ново ръководство след подадената оставка на част от старото.

Павлин Фильовски е едно от знаковите лица на ГЕРБ-Червен бряг. Той бе кмет на общината в периода 2011-2015 година, а понастоящем е заместник-кмет с ресор Отдел „Териториално и селищно устройство“ и отдел “Обществени поръчки, програми и проекти“.

„Благодаря на всички колеги за подкрепата. За нас от ГЕРБ развитието на общината винаги е било кауза. Убеден съм, че като част от екипа на новия кмет Атанас Атанасов и с подкрепата на общинските ни съветници ще успеем да променим облика на града и селата“, заяви Фильовски.

По време на общинското събрание за организационен секретар бе номинирана Ина Грозева – инженер, ръководител на производствената част в едно от големите предприятия на територията на общината.

За членове в състава на общинското ръководство бяха номинирани народният представител Пламен Тачев, Поля Кръстева, Георги Георгиев, Данаил Тоновски и Тони Трифонов.

„Номинираните колеги са познати със своята диалогичност, обществена дейност и активна позиция. С притежаваните от тях експертиза, умения и познания те могат да помогнат за решаването на въпроси и проблеми във всяка една обществена сфера. Не на последно място, новото ръководство съчетава младостта и опита”, отбеляза Павлин Фильовски.

Предложеното ново общинско ръководство си поставя за цел ГЕРБ да бъде първа политическа сила на предстоящите европейски избори.