Кметът: Радваме се за успеха на Люси Дяковска, с нетърпение очакваме прибирането й в родния Плевен

Мисия

05-02-2024, 13:24

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Като кмет на Плевен и като човек се чувствам горд, че една плевенчанка представя по този достоен начин града и страната ни", сподели д-р Валентин Христов

"Щастлив съм да започнем седмицата с поздрав към едно невероятно момиче – Люси Дяковска. Като кмет на Плевен и като човек се чувствам горд, че една плевенчанка представя по този достоен начин града и страната ни. Люси в момента все още е извън България. Имам уверението, че в момента, в който се прибере в родния си град, ще можем лично да я поздравим за невероятното й представяне в немския сървайвър."

С тези думи започна седмичното оперативно заседание днес кметът на Плевен д-р Валентин Христов. Коментарът е по повод новината от преди броени часове, че Люси Дяковска е големият победител в немското екстремното риалити „Аз съм звезда - изведете ме оттук“. Плевенчанката е последният оцелял в немското шоу, снимано в австралийската джунгла, което ѝ донесе и голямата награда.

"Благодаря ви 1 000 000 000 пъти! Да живее кралицата Люси Людмила Тарзания 1“, написа самата Дяковска на Фейсбук страницата си след победата, превърнала я в Кралица на джунглата. На финала на шоуто нашето момиче събра най-много зрителски гласове, оставяйки на втора и трета позиция актрисата Лейла Лахуар и инфлуенсъра Twenty4Tim.

Телевизионният формат "Аз съм звезда - изведете ме оттук!", известен и като "Лагерът в джунглата“, започва да се излъчва на 9 януари 2004 г. по RTL, като досега са излъчени 16 сезона. 12 знаменитости живеят две седмици в т. нар. лагер в джунглата в Австралия под постоянно наблюдение от телевизионни камери. Целта на участниците е да спечелят благоразположението на зрителите и да останат в лагера възможно най-дълго, за да бъдат избрани за победител.