Мони е второто дете, на което "Мото Коледа Плевен" дарява средства от изминалата кампания

Животът

12-01-2024, 09:43

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Лечението ѝ ще бъде подпомогнато с 13 000 лева

"Мото Коледа Плевен" ще подпомогне и лечението на малката Симона Барсанова, която се бори с тежка форма на кифосколиоза.

От раждането си, принцесата воин, както я наричат близките ѝ, се е сблъскала с поредица от лоши диагнози, преминала е през няколко операции и други интервенции, които са доста болезнени и травмиращи за психиката на едно дете. Но надежда, че Мони ще се въстанови и ще се радва на нормално детство - има!

Плевенските мотористи обявиха, че ще подкрепят каузата на малкото момиченце с 13 000 лева.

Ето какво написаха от "Мото Коледа Плевен" на официалната си страница във Фейсбук: 

"Здравейте отново. Включваме се, за да ви представим майката на Мони, второто дете, на което "Мото Коледа Плевен" дари средства от тазгодишната кампания. Дори и в този момент, Мони и майка й се намират в Турция и се готвят за поредното предизвикателство пред тях. Поредното, защото от години водят тежка и ожесточена  борба с болест, операции, инфекции, рехабилитации... Сумата, която беше предадена е в размер на 13 000 лева, сума, която всички ние събрахме, защото вярваме в каузата, вярваме, че децата ни трябва да са здрави, а тези които имат нужда, трябва да бъдат подкрепени. Успех, мило семейство, успех и дано скоро всичко да е лош спомен, спомен който ще избледнява на фона на усмивките. С вас сме! Заедно можем повече!"

Майката на Мони - Даниела, благодари за подкрепата чрез специално видеообръщение: